Flink energie besparen

Iedereen wil een lage energierekening, maar veel particulieren verzuimen om naar de toekomst te kijken en daar voor de lange termijn iets aan te doen. Met zonnepanelen en zonnecollectoren kan flink bespaard worden op de energierekening. Een investering die zich al snel kan terugverdienen.

Hasolar levert en installeert zonnepanelen met de hoogste kwaliteit in de omgeving van Wijchen en zorgt ervoor dat de opbrengst van de zonnepaneel optimaal is.

Eerlijk advies

Er bestaat een mogelijkheid dat uw dak niet optimaal is voor het gebruik van zonnepanelen. In dat geval zijn er andere mogelijkheden en geven wij hier graag eerlijk advies over. Uiteraard zijn wij ook gebaad bij een goed resultaat.

Dak scan

Wij bekijken met behulp van nieuwe technologieën de geschiktheid van uw dak voor zonnepanelen. Een dak is bijvoorbeeld geschikt wanneer deze een richting naar het zuiden heeft met een dakhelling van 35 graden. Bekijk hier waar een geschikt dak nog meer aan voldoet. Bekijk onze werkwijze voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Wijchen om een gratis en geheel vrijblijvend advies te geven. Wijchen is een ideale plaats voor zonnepanelen. Veel woningen in Wijchen hebben een ideale ligging t.o.v. de zon en vormen daardoor een ideaal gebied voor zonnepanelen installatie.

zonneatlas voor Wijchen

Huizen geschikt voor zonnepanelen in Wijchen

Recensie uit Wijchen
Mijn buurman heeft al 7 jaar zonnepanelen op het dak en heeft deze nu al terugverdiend. Ik ben overtuigd van de besparing en heb Hasolar gevraagd deze te installeren. Zeer tevreden met de professionele installatie en het advies, alvorens gestart is met het plaatsen van de panelen. Ik kan een extra vakantie boeken over een aantal jaren :)
Pascal Heijnen,

Nee contact met ons op

  1. Naam *
    * Voer je naam in...
  2. E-mail *
    * Voer een geldig e-mail adres in...
  3. Bericht *
    * Voer een bericht in...