Iedereen wil een lage energierekening, maar vele particulieren verzuimen om die energierekening omlaag te brengen. Dit terwijl het zo simpel kan zijn! Met zonnepanelen en zonnecollectoren kan flink bespaard worden op de energierekening. Hasolar levert en installeert zonnepanelen met de hoogste kwaliteit in de omgeving van Wanroij en zorgt ervoor dat de opbrengst van de zonnepaneel optimaal is, zodat u na een paar jaar uw geld heeft terugverdient.

Er bestaat een mogelijkheid dat uw dak niet optimaal is voor het gebruik van zonnepanelen. In dat geval zijn er andere mogelijkheden en geven wij hier graag eerlijk advies over. Uiteraard zijn wij ook gebaad bij een goed resultaat.

Geschiktheid voor zonnepanelen in Wanroij

zonneatlasWij bekijken met behulp van nieuwe technologieën de geschiktheid van uw dak op zonnepanelen. Een dak is bijvoorbeeld uitermate geschikt wanneer deze een richting naar het zuiden heeft met een dakhelling van 35 graden. Bekijk hier waar een geschikt dak nog meer aan voldoet.

Neem contact op!

Informeer eens bij ons naar de mogelijkheden om zonnepanelen te installeren. Wij zorgen ervoor dat de kosten van de zonnepanelen binnen de perken blijven en geven met behulp van een berekening een schatting wanneer deze investering is terugverdient. Wij komen graag bij u langs in Wanroij om u gratis en vrijblijvend van advies te voorzien.
  1. Naam *
    * Voer je naam in...
  2. E-mail *
    * Voer een geldig e-mail adres in...
  3. Bericht *
    * Voer een bericht in...