Flink energie besparen

Een lage energierekening. Wie wil dat niet? Echter verzuimen veel particulieren om die energierekening minder te laten worden door juist naar de toekomst te kijken. Met zonnepanelen en zonnecollectoren kan flink bespaard worden op de energierekening. Hasolar levert en installeert zonnepanelen met de hoogste kwaliteit in de omgeving van Venray en zorgt ervoor dat de opbrengst van de zonnepaneel optimaal is.

Eerlijk adviesron-hawinkes-hasolar-gennep-in-afferden-met-allart-de-jong-van-omega-training-inspectie-doorn-150x150

Er bestaat een mogelijkheid dat uw dak niet optimaal is voor het gebruik van zonnepanelen. In dat geval zijn er andere mogelijkheden en geven wij hier graag eerlijk advies over. Uiteraard zijn wij ook gebaad bij een goed resultaat.

Dak scan

Wij bekijken met behulp van nieuwe technologieën de geschiktheid van uw dak voor zonnepanelen. Een dak is bijvoorbeeld geschikt wanneer deze een richting naar het zuiden heeft met een dakhelling van 36 graden. Bekijk hier waar een geschikt dak nog meer aan voldoet. Bekijk onze werkwijze voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Venray om een gratis en geheel vrijblijvend advies te geven.

zonneatlas

Recensie uit Venray
De kennis en ervaring is bij HaSolar wel degelijk in huis. Dit merk je aan de wijze waarop ze de zonnepanelen installeren. Namelijk met de juiste veiligheidsmaatregelen en kundige installatie.
Reactie van klant, Timo

Informeer naar de mogelijkheden

Informeer eens bij ons naar de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de kosten van de zonnepanelen binnen de perken blijven en laten u met behulp van een berekening zien wanneer deze investering is terug verdient. Wij komen graag bij u langs in Venray om u gratis en vrijblijvend van advies te voorzien.
  1. Naam *
    * Voer je naam in...
  2. E-mail *
    * Voer een geldig e-mail adres in...
  3. Bericht *
    * Voer een bericht in...