Foto installatie schuindak oosttkant. gereedVeel woningen in Roermond verbruiken door slechte isolatie een hoop energie. Naast dure isolatiekosten kan er veel extra bespaard worden met zonnepanelen. Hasolar installeert zonnepanelen in Nijmegen met de beste kwaliteit zonnepanelen. Middels een huisscan wordt nauwkeurig doorgemeten wat de besparing over de jaren zal opleveren.

U kunt veel besparen op uw energierekening door zonnepanelen te laten installeren in de buurt van Roermond. U hoeft zich geen zorgen te maken over beschadiging van uw dak of plaats waar de zonnepanelen worden geïnstalleerd. Hasolar is een gecertificeerd installatie bedrijf en geeft u de garantie van een schadeloze installatie.

Eerlijk advies

Er bestaat een mogelijkheid dat uw dak niet optimaal is voor het gebruik van zonnepanelen. In dat geval zijn er andere mogelijkheden en geven wij hier green eerlijk advies over. Uiteraard zijn wij ook gebaad bij een goed resultaat.

Informeer naar de mogelijkheden

Informeer eens bij ons naar de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de kosten van de zonnepanelen binnen de perken blijven en laten u met behulp van een berekening zien wanneer deze investering is terug verdient. Wij komen graag bij u langs in Roermond om u gratis en vrijblijvend van advies te voorzien.
  1. Naam *
    * Voer je naam in...
  2. E-mail *
    * Voer een geldig e-mail adres in...
  3. Bericht *
    * Voer een bericht in...