Foto installatie schuindak oosttkant. gereedVeel woningen in Nijmegen verbruiken door slechte isolatie een hoop energie. Naast dure isolatiekosten kan er veel extra bespaard worden met zonnepanelen. Hasolar installeert zonnepanelen in Nijmegen met de beste kwaliteit zonnepanelen. Middels een huisscan wordt nauwkeurig doorgemeten wat de besparing over de jaren zal opleveren.

U kunt veel besparen op uw energierekening door zonnepanelen te laten installeren door in de buurt van Nijmegen. U hoeft zich geen zorgen te maken over beschadiging van uw dak of plaats waar de zonnepanelen worden geïnstalleerd. Hasolar is een gecertificeerd installatie bedrijf en geeft u de garantie van een schadeloze installatie.

Recensies uit Nijmegen
Via via was ik terecht gekomen bij Hasolar zonnepanelen. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt voor deze lange termijn investering en lagen de zonnepanelen de volgende dag na akkoord al op mijn dak. Wat een mega snelle installatie en een fijne persoonlijke benadering. Ik ben ervan overtuigd dat deze zonnepanelen nog lang meegaan en uiteindelijk het geïnvesteerde geld terug verdienen. Topwerk afgeleverd door Hasolar.
Mark Vensen Nijmegen,

Informeer naar de mogelijkheden

Informeer eens bij ons naar de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de kosten van de zonnepanelen binnen de perken blijven en laten u met behulp van een berekening zien wanneer deze investering is terug verdient. Wij komen graag bij u langs in Nijmegen om u gratis en vrijblijvend van advies te voorzien.
  1. Naam *
    * Voer je naam in...
  2. E-mail *
    * Voer een geldig e-mail adres in...
  3. Bericht *
    * Voer een bericht in...