• Mijn buurman heeft al 7 jaar zonnepanelen op het dak en heeft deze nu al terugverdiend. Ik ben overtuigd van de besparing en heb Hasolar gevraagd deze te installeren. Zeer tevreden met de professionele installatie en het advies, alvorens gestart is met het plaatsen van de panelen. Ik kan een extra vakantie boeken over een aantal jaren :)
  Pascal Heijnen,
 • Via via was ik terecht gekomen bij Hasolar zonnepanelen. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt voor deze lange termijn investering en lagen de zonnepanelen de volgende dag na akkoord al op mijn dak. Wat een mega snelle installatie en een fijne persoonlijke benadering. Ik ben ervan overtuigd dat deze zonnepanelen nog lang meegaan en uiteindelijk het geïnvesteerde geld terug verdienen. Topwerk afgeleverd door Hasolar.
  Mark Vensen Nijmegen,
 • Wij hebben inmiddels al en flinke reductie in onze energie kosten ervaren. We kunnen gelukkig nog jaren vooruit met onze panelen dankzij HaSolar zijn we financieel goed voorbereid op de toekomst. Dank hiervoor!
  Reactie van klant, Bas
 • De kennis en ervaring is bij HaSolar wel degelijk in huis. Dit merk je aan de wijze waarop ze de zonnepanelen installeren. Namelijk met de juiste veiligheidsmaatregelen en kundige installatie.
  Reactie van klant, Timo